Асансьорите и ескалатори KONE са основните иноватори в тази индустрия

KONE

KONE асансьори – повече за тях

КОNE e финландска компания, специализирана в производството на асансьори, кранове, ескалатори, трактори и пътнически асансьори.

KONE е основана в Хелзинки на 27 октомври 1910 г. Компанията, първоначално наречена Osakeyhtiö Kone Aktiebolag, е основана като дъщерно дружество на Gottfr. Strömberg Oy и получи лиценз от Strömberg да импортира асансьори на Graham Brothers.

Тя успешно оперира в повече от 100 страни с височко качество, отлични поддържащи механизми и иноватизъм.

KONE предлага водещи в индустрията решения: екологично ефективни асансьори, ескалатори и пътнически конвейери. Научете повече за нашите продукти по-долу:

Оборудвайте сградата с асансьор, който предлага: стилен интериор, плавно и тихо движение, както и ниски емисии на въглероден диоксид. Този вид асансьори осигуряват изключително качество на движение на хора и стоки във всички видове сгради – от най-малките жилищни сгради до най-високите небостъргачи в света.

Какви са предимствата за работа с тях

  • KONE предлагат ефективни решения
  • Aсансьорите на KONE са известни с изключителните си екологични характеристики, плавно движение и всепризнат дизайн.
  • Предлагат услуги от световна класа

Услугите на световния клас

Ние предлагаме услуги за поддръжка на почти всички етапи на Вашия проект, от проектирането до строителството.

Целта на KONE е да подобри градския живот. Като световен лидер в индустрията, KONE предлага решения, които добавят стойност към всяка сграда по време на неговия жизнен цикъл: асансьори, ескалатори и автоматични врати, както и решения за поддръжка и модернизация.

Благодарение на по-ефективното управление на пътническия трафик на People Flow®, те правят движението на хората в интелигентни сгради с висок ръст безопасно, удобно и надеждно. Заедно с  партньори и клиенти по целия свят, компанията помага  градовете да бъдат най-добрите места за живеене. През 2018 г. нетните годишни продажбитв им възлизат на 9,1 милиарда евро, а броят на служителите в света достигна 57 000 души. Акциите от клас Б са регистрирани на Nasdaq Helsinki Ltd. във Финландия.

Асансьорите и ескалатори KONE са основните иноватори в тази индустрия
Към началото