Всичко важно за машинната бродерия

Всичко важно за машинната бродерия

Всичко важно за машинната бродерия

Машинната бродерията Ви позволява да прилагате изображения върху различни видове материали, които не са подходящи за други технологии. Например, възможно е не само бродерия върху плат с гладка текстура, но и върху трикотаж, освен това, голяма плетка, върху хавлиена кърпа и т.н.

Всичко важно за машинната бродерия. Освен това машинната бродерия е относително евтина и следователно е достъпна за широк кръг клиенти.

Нашата фирма Арт КАД ООД и Ви предлага голямо разнообразие в изработването на различни машинни бродерии за Вас и Вашите клиентите. Адрес: гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон за да поръчате: (+359) 884 78 78 78.

Какво е машинна бродерия?

Едно от предимствата на персонализираната машинна бродерия е, че може да използва разнообразни техники и видове техники. Благодарение на това изображението може да изглежда плоско или триизмерно, да има сложен релеф – в зависимост от това какъв ефект искате да постигнете. Ако е необходимо, можете да използвате допълнителни слоеве основен материал или облицовка, за да постигнете желания резултат.

В зависимост от дизайна, машинната бродерия може да използва техники за рязане, сатенен шев, верижни шевове. Възможна е също машинна бродерия с пайети, пайети, панделки или шнур, с използването на различни видове допълнителен декор. Има дори комбинация от няколко такива техники наведнъж. Клиентът, след като одобри дизайна, може да избере както цвета на нишките, така и техниката на изображението. Всички тези нюанси трябва да бъдат обсъдени предварително, така че по-късно да няма недоразумения за изпълнението на поръчката с машинна бродерия.

Бродерията вчера и днес

В древни времена чрез бродерия е било възможно да се определи статутът на човек. Генерали и царе, чиновници от висок клас, богати принцове, боляри по различно време носели дрехи, избродирани със злато, в заможните енории имало перлени и златни икони. По-обикновените хора използвали сатенен бод и кръстосани шевове, панделки и мъниста като декорация за дрехи. Някои модели на селски рокли, в своята необичайност и изтънченост, биха могли да се конкурират със „златна“ бродерия.

Всичко важно за машинната бродерия
Към началото