Избор на мъжко бельо

Избор на мъжко бельо. Нека си признаем: мъжкото бельо не винаги се нарежда твърде високо в списъка, когато става дума за модни приоритети. В края на краищата, когато съставяте облекло, хората обръщат внимание на това, което е отвън.

Но когато се чувстваш добре, изглеждаш още по-добре и точно за това е страхотното мъжко бельо. И тъй като интересът към мъжката мода продължава да нараства – изследванията показват, че повече мъже прекарват време в пазаруване, отколкото жените – това внимание към детайла се отплаща.

Избор на мъжко бельо

Ако искате облекло, което крещи комфорт и стил, имате нужда от добро бельо. Ето няколко интересни факта за мъжкото бельо, които могат да Ви помогнат да изберете следващия си чифт.

Формата на мъжкото бельо има значение- избирайте бельото според тялото си

Избирането на правилния вид бельо не се свежда само до това какъв модел искате да видите на вашите боксерки. Ако някога сте мислили, че бельото Ви изглежда неподходящо, това всъщност може да има нещо общо с формата на тялото Ви.

Точно така, когато става дума за мъжко бельо, формата наистина има значение. Формата на тялото Ви е от решаващо значение за определяне на вида бельо, което трябва да носите. Например мъжете с по-дебели бедра може да се чувстват по-спокойни в слипове, докато боксерките са чудесен избор за мъже с по-широк ханш. Така че, ако смятате, че бельото Ви не ви върши работа, може би е време да изберете нещо по-подходящо за формата на тялото Ви.

Модни тенденциите при мъжкото бельо

Мъжкото бельо, както го познаваме, е доста модерно изобретение. Всъщност едва през 30-те години съвременното общество започва да се фокусира върху мъжкото бельо като нещо, което се нуждае от умишлен дизайн. С широката гама от опции за мъжко бельо, налични днес, може да се изненадате от някои скорошни тенденции в бельото, които предизвикаха вълни. Те включват изгарящо мазнини бельо, изработено от нанофибър, бельо със секретни отделения и дори светещо в тъмното бельо.

Ако се чувствате приключенски настроени, може дори да искате да проверите някои от тези тенденции. Кой знае, може да намерите чифта за вас.

Избор на мъжко бельо
Към началото