Има ли разлика между мода и стил?

Има ли разлика между мода и стил?

Има ли разлика между мода и стил? Преследването на модата несъмнено е трудоемък и най-важното скъп процес, но дефинирането и изборът на стил е много по-трудно. В крайна сметка съотношението на вътрешния комфорт с визуалния е важно в него. Така се представяме пред света и колкото по-удобно ни е, толкова по-уверено се държим. И това се отразява на това как хората ни възприемат.

Стилът също има такова понятие като съответствието на естествените данни и модата. Сега е модерно да се насърчава оформянето на тялото, като се избират определени стилове, които чрез форма или печат могат визуално да скрият излишните сантиметри или да разтегнат силуета. Същото е и с модата за цветови селекции, съответстващи на цветотипа на човека.

Има ли разлика между мода и стил?

Неправилно избраният цвят на лицето може да Ви състари, напротив, точно като подходящият цвят ще Ви разкраси и ще скрие всички недостатъци.

Такива тенденции определено си струва да се прилагат при избора на стил.  Правилно подбраните неща ще Ви помогнат да съставите компетентен гардероб, който е подходящ именно за Вас. Що се отнася до начина на живот, всеки има свой собствен, но никога не забравяме, че всеки ден трябва да носим най-добрата версия на себе си на този свят!

И запомнете, че модата е циклична, тя се променя, а личният стил е постоянен, вечен.

 „Модата е това, което излиза от мода“. (Коко Шанел)

„Модата минава, стилът остава.“ (Коко Шанел)

Клиенти и читатели, в търсене на своята уникална външност, често се обръщат към мен със следния въпрос: „Ако се обличам модерно, ако следвам последните иновации и тенденции, това означава ли, че ще имам свой уникален стил, който ще отличава мен от други хора?“

В крайна сметка всеки от нас е уникален, всяка жена иска да подчертае своята уникалност, включително с помощта на дрехи. Има все повече и повече такива въпроси и днес искам да обсъдя с вас две такива понятия като стил и мода.

Има ли разлика между мода и стил?
Към началото