Кухня по поръчка за иновативни възможности

Кухня по поръчка за иновативни възможности. Независимо дали вашият дом е стара сграда или ново строителство, изработената по поръчка кухня остава едно от най-важните помещения във вашия дом. Независимо дали е затворено или отворено към трапезарията или всекидневната, това пространство трябва да съчетава уют, ергономичност и комфорт. Ако му придаваме толкова голямо значение, то е защото знаем, че ще прекарваме голяма част от времето си там, сами или заедно със семейството си и че е от съществено значение вашата кухня да бъде оптимизирана до най-малките детайли.

Кухня по поръчка за иновативни възможности

Всеки кухненски проект изучава употребата и ергономичността на вашето кухненско пространство. След това се определят различните работни зони и кухнята се оформя. Но каква форма? Кръгли, ъглови или прави линии да изберете, поради което е толкова уникалено да си направиш кухня по проект!

Иновативни възможности за оптимизирана кухня по поръчка

В ъгъла на стаята, например, крива ви позволява да създадете дълбочина на съхранение, без визуално да нахлувате в пространството. Често се създават големи шкафове за съхранение в тези пространства, които клиентите харесват. Места за съхранение, интегрирани във вратата, широки и плитки кошчета, Ви позволяват да сканирате съдържанието с един поглед. Край на храната, която стои на дъното на шкафа с месеци, защото сте забравили за нея.

Това е голямата сила на кухните по поръчка, за сметка на логиката на пространството и неговата ергономичност. Какъв е смисълът от 60 см дълбочина, която пречи на преминаването, когато 40 см са достатъчни? Така вашата кухня по поръчка може да бъде проектирана цялостно, като се вземат предвид и най-малките детайли, така че да Ви пасне най-добре.

Подарете на вашата кухня по поръчка качествени материали

Ако има една мебел, която е използвана в един интериор, това са кухненските мебели. Трябва да издържа на употреба и да издържа на времето. Това е важна инвестиция, която правите веднъж или два пъти в живота си, още повече причина да се грижите добре за нея!

Не правете компромис с материалите. Масивните дървета, бамбук, дъб, ясен и орех, са изработени от многослойна дървесина. Това дава голяма стабилност и устойчивост на удар, топлина и студ. Масивното дърво придобива патина и се променя с използването на кухнята. Правите голямо въздействие или просто искате да го освежите? Добро шлайфане, два слоя масло и сте на разстояние от години. Едно почукване по ламинат и сте готови, не остава нищо друго освен да смените цялата мебел.

Кухня по поръчка за иновативни възможности
Към началото