Почистване на септични ями, кладенци, канализация

септични ями

Достойна алтернатива на помийна яма е използването на автономни септични ями, които може да бъдат без електричество или летлива.

Модерните септични ями са разположени в запечатан корпус, не излъчват неприятна миризма, не замърсяват околната среда и не вредят на околната среда. Септичната яма се използва главно от собственици на селски къщи, частни къщи, както и търговски предприятия, които работят в промишленото производство и други бизнес области.

Обадете ни се  на тел: 0876 46 03 33 / 0876 10 00 19 и ни кажете повече за това как се нуждаете от помощ, независимо дали изпомпвате кладенец, канализация или септична яма, или може би се нуждаете от изпомпване и промиване. Ще можем да изчислим точно цената на услугата за изпомпване и да планираме спешно посещение при вас в най-близко бъдеще.

Изпомпване на мазнини от капани за мазнини

В сектора на кетъринга, особено бързото хранене, след готвене се генерират отпадъчни води с много мазнини и олио. Преди да се изхвърли в канализацията, такава вода трябва да се почисти, например, с мазнина. Капанът за мазнини задържа масло и мазнини в себе си, предотвратява запушването на тръбите, но както всяко оборудване, изисква поддръжка и поне веднъж на 3 месеца!

Ние притежаваме лиценз за отстраняване и законно изхвърляне на отпадъчни мазнини на депата. Обадете ни се и ние бързо ще решим този проблем вместо вас.

От много години изпомпваме и обслужваме отстраняването на мазнини и ще извършим компетентно тази процедура за Вас:

  • изключваме оборудването от канализационната система,
  • изпомпваме и отстраняваме мазнините,
  • почистваме повърхността на оборудването от образуваното в него масло и мазнини,
  • измиваме всички детайли на устройството,
  • проверяваме работата след почистване,
  • вземаме и извозваме изпомпаната мазнина.

Не се колебайте, потърсете професионална услига за почистване и поддържане на Вашата септична яма. Можете да ни намерите на адрес Гр. София,жк. Враждебна, ул.46-та №2А или да ни се обадите на телефон: 0876 46 03 33 / 0876 10 00 19

Почистване на септични ями, кладенци, канализация
Към началото