Производителите на индустриални врати

Производителите на индустриални врати

Производителите на индустриални врати

 *Високоскоростните индустриални врати идеално слушат за намаляване на енергийните разходи и да оптимизирате транспортния поток. Те се отварят вертикално или хоризонтално.

 *Подвижни индустриални врати, които в отворено положение се навиват на шахта над преградата. Те заемат минимум пространство и предлагат висока механична якост. Цените за търкалящи се индустриални врати са 1,5 пъти по-ниски от тези за секционните конструкции.

*Системата наподобяваща акордеон осигурява на помещението естествена светлина.

Производителите на индустриални врати. Който и тип гаражна врата да изберете, ние гарантираме трайността, надеждността и дълготрайността на нашите продукти.

Произвеждайки врати за индустриални сгради, ние вземаме предвид техните специфики. За работилница или хангар предлагаме секционна система с увеличен лифт или с двойни торсионни пружини. При автомивка вратите са постоянно изложени на влага, поради което препоръчваме да инсталирате „антикорозионна торба“. За подреждането на склада се използва платно с ширина до 10 метра и тегло над 400 кг.

Секционните врати за мивки, хангари, бензиностанции и други съоръжения имат подсилена конструкция. Крайният профил и двойните странични опори ги правят устойчиви на деформация.

Произвеждайки врати за индустриални сгради, специалистите вземат предвид спецификата на всяко съоръжение. За работилница или хангар се предлага секционна система с увеличен лифт или с двойни торсионни пружини. При автомивка вратите са постоянно изложени на влага, поради което препоръчваме да инсталирате „антикорозионна торба“.

Всички индустриални врати приемат:

 наличието на поцинковани фитинги;

 защита срещу опъване на пружини или счупване на въже;

 повишена здравина на водачите.

Побързайте да поставите приложение на нашия уебсайт и да поръчате индустриална порта. Те ще издържат теста на времето и активното използване.

Цените на индустриалните врати зависят от:

 -фитинги – основно оборудване или „антикорозионен пакет“;

 -допълнителни аксесоари – брави, вратички или вградени прозорци;

– размер и тегло на мрежата

 -дизайн;

Специализираните фирми предлагат пълен цикъл на производство и поддръжка на индустриалните врати, от измерване на отвора и дизайна и завършващ с технически преглед.

Производителите на индустриални врати
Към началото