Устните преводи за вашето бизнес събитие или конференция

Устните преводи

Предстои ви сериозно бизнес събитие или конференция, на което ще присъстват чуждестранни гости и участници? Значи това е точната статия за вас. Продължете да четете докрай, защото в следващите редове ще засегнем именно темата относно устните преводи за всякакъв тип мероприятия и къде да открием устен преводач.

Устните преводи

Доста често сме поставени пред нуждата да наемем преводач, когато работим с чуждестранни клиенти. Особено ако става дума и за по-голямо корпоративно събитие, среща, семинар и т.н., е повече от задължително да помислим за гостите, които не говорят официалния език на събитието. Именно това предлага и агенция Компас – преводачески услуги. Устни преводи от два вида – последователни и едновременни. Първите са добре познатите на всички ни. Тези, при които говорещият и превеждащият се редуват. А вторият тип е свързан с използването на специална техника и оборудване и изолиране на преводача в специална звукоизолираща стая, от която да превежда. Там преводът е едновременен – в момента, в който преводачът чуе посланието на оратора, той го възпроизвежда посредством слушалки и микрофон и желаещите да слушат превода избират съответния канал на съответния език. Това е доста по-сложния и по-скъпия превод, затова е и по-рядко използван.

При нужда от превод

Ако и вие имате нужда от устни преводи , но не знаете на коя агенция в София да се доверите за целта, то Компас – преводачески услуги е вашето място. Освен, че могат да ви осигурят устни преводачи, които да ви придружат на събития както у нас, така и в чужбина, те предлагат и техническо оборудване за устни преводи, както и презентационна техника. Така че ако имате свой човек, който може да извърши устни преводи, можете да се възползвате от тяхното оборудване.

Посетете Compass98.com, за да получите повече информация относно услугите, които ви вълнуват. Ако имате въпроси към екипа им, можете да ги зададете на тел.: 02 953 10 49; 0878 271 900. Те ви очакват.

Устните преводи за вашето бизнес събитие или конференция
Към началото