Чаши със снимка за чудесен подарък

Чаши със снимка за чудесен подарък

Чаши със снимка за чудесен подарък. ашите близки винаги ще се радват у дома или на работа да изпият нещо вкусно от чаша с красива снимка или оригинален надпис, подарена им от любим човек. Сублимационната технология дава качество на снимката и гарантира дълготрайна издръжливост и яркост на снимката.

Това е страхотен подарък за всеки повод!

Можете да поставите всяко изображение, снимка, надпис или лого върху чашата. Цената включва чаша + апликация. Допълнителни характеристики:

  • Материал: керамика;
  • Цвят: черен (дръжка и отвътре);
  • Диаметър: 80 мм;
  • Височина: 95 mm;
  • Обем: 330 мл.

Чаши със снимка за чудесен подарък

За не много близък човек – далечен роднина или колега – понякога е трудно да изберете подарък. Но ако пие чай или кафе поне понякога – чаша с надпис „Честит рожден ден!“ ще ви е от полза. Можете да го поднесете на любим човек като символичен подарък: например, за годишнината на баба ви й подарете пътуване до санаториума, но това ще бъде едва следващия месец, и подарете чашата директно в деня на тържеството.

Надписите на нашите чаши със снимки могат да са:

персонализирани – има няколко шаблона, ако не сте намерили името, от което се нуждаете, те ще го направят незабавно;

посочване на възраст;

с призив (към татко, мама, любим, защитник и др.);

забавни („Кралиците се раждат през юни“, „Произведено в СССР“).

В допълнение към наличните опции е възможно да създадете своя собствена версия на поздравителния надпис и да поръчате печат при нас. И, разбира се, ще поставим снимка на рожденика на съда, ако желаете чаша със снимка.

Поздравленията и рисунките се отпечатват върху чашата с помощта на сублимация: тази технология ви позволява да прилагате изображения върху керамиката, като същевременно поддържате високо качество. Освен това отпечатъкът ще остане върху чашата в продължение на много години, стига да не я търкате с абразиви или да я поставите в съдомиялната машина.

Освен чаши със снимки  с класически дизайн, нашият магазин предлага и чаши хамелеон, двуцветни чаши, чаши за бира и спортни бутилки с надпис „Честит рожден ден“.

Чаши със снимка за чудесен подарък
Към началото